Fakültemizde "Kariyer Olanakları ve Antrenörlük Eğitimi" Söyleşisi Gerçekleştirildi

Fakültemizde 'Kariyer Olanakları ve Antrenörlük Eğitimi' söyleşisi kapmasında GSB Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Spor Eğitimi ve Araştırmaları Daire Başkanı Şükrü YILMAZ sunumlarını gerçekleştirdi.

ZOOM üzerinden online yapılan söyleşiye dekan yardımcımız Doç. Dr. Kemal GÖRAL modaratörlük etti. Spor ve Antrenörlük Eğitimi konularında önemli bilgiler sunulan söyleşiye 213 kişi katılım gösterdi.

Bölümümüz son sınıf öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği söyleşi, Sayın YILMAZ'ın öğrencilerden aldığı sorular hakkında bilgiler vermesi ile sonlandırıldı.

Değerli bilgiler için Daire başkanımız Sayın YILMAZ'a ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi : 11.03.2022 11:44 Okunma Sayısı : 389