‘Basketbolda Güncel Gelişmeler’ Konulu Söyleşi Programı

Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü tarafından, fakültemiz amfisinde ‘Basketbolda Güncel Gelişmeler’ konulu söyleşi programı gerçekleştirilmiştir. Programa Kulüpler bazında Türkiye’nin ilk Avrupa Kupası olan Koraç kupası kazanıldığında takımın kaptanı olan, 223 kere milli formamızı taşıma başarısı gösteren eski basketbolcu Tamer OYGUÇ, birçok süper lig ekibinde yardımcı ve baş antrenörlük görevleri yapmış, Galatasaray Spor Kulübünde Basketbol Şube Koordinatörlüğü yaptığı yıllarda süper lig ve Avrupa kupası şampiyonlukları yaşamış, şuanda Türkiye Basketbol Federasyonu Eğitim Kurulu Genel Sekreterliğini görevini sürdüren Murat ÖZYER, ligimizde Trabzonspor ve Ted Kolej takımları ile 1. Lig şampiyonlukları yaşayan başarılı antrenör Hasan ÖZMERİÇ konuk olarak katılmışlardır. Antrenörlük Eğitimi Basketbol uzmanlık öğrencileri, Üniversite Kadın ve Erkek Basketbol takımlarımız sporcuları ve fakültemiz öğrencilerinin katıldığı söyleşi programında konuklarımız, öğrencilerimize bilgi ve birikimlerini aktarmışlardır. Programımızın sonunda Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Recep GÜRSOY, Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Özcan SAYGIN ve Fakültemiz Öğretim Üyesi Dr.Öğr.Üyesi Ali AĞILÖNÜ tarafından konuklarımıza teşekkür plaketleri takdim edilmiştir.
Prof.Dr. Özcan SAYGIN

Son Güncelleme Tarihi : 18.11.2020 12:06