2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi her yıl bir yandan binlerce öğrenciyi mezun etmekte bir yandan da aramıza yeni katılan öğrencilerimizle gün geçtikçe güçlenerek daha da büyümektedir. Bu bağlamda Akademik Birimlerimiz tarafından yeni gelen öğrencilerin uyumu için her eğitim öğretim yılı başında yapılan oryantasyon programlarını geliştirerek daha kurumsal bir hale gelmiştir.

Söz konusu programın eş güdümü Üniversitemiz Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından sağlanmakta ve her yeni eğitim öğretim başlangıcında koordine edilmektedir.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında Antrenörlük Eğitimi Bölümümüz tarafından hazırlanan oryantasyon programı 29.09.2022 Saat:11.30'da "Spor Bilimleri Fakültesi Şehit Özgür Özekin Amfisinde" gerçekleştirilecektir.

Son Güncelleme Tarihi : 06.10.2022 13:04 Okunma Sayısı : 205